De hedendaagsche kookkunst, of De wetenschap om lekker en goedkoop te eten en te...
- Title De hedendaagsche kookkunst, of De wetenschap om lekker en goedkoop te eten en te drinken :, vermeerderd met eene handleiding omtrent het voorsnijden en het bedienen der tafel, als ook met eenige tafel-menus : opgehelderd met houtsneè-figuren, Maria Haezebroek
- Material ill
- Author Haezebroek, Maria
- Gros, J.P.
- Publisher Gouda, G.B. Van Goor
- Date 1852
- Extent XXXI, 248 p
- Dimensions 19 cm
- Accession Number OTM: KK 11-59
- Identifier hdl:11245/3.3390
- Type BK
- PR
- Persistent Identifier https://hdl.handle.net/11245/3.3390
- Edition 3e dr. /, geheel omgew. en met tal van recepten verrijkt door J.P. Gros
- Bib 990033710370205131
- Keyword Kookkunst
- Recepten (vorm)
- Publications Bibliotheca Gastronomica 2339
- Landwehr (Ned. Kookboek) 075-03
- Identifier hdl:11245/3.3390