More images of this object
Show more

De hedendaagsche kookkunst, of De wetenschap om lekker en goedkoop te eten en te...

  • Title De hedendaagsche kookkunst, of De wetenschap om lekker en goedkoop te eten en te drinken :, vermeerderd met eene handleiding omtrent het voorsnijden en het bedienen der tafel, als ook met eenige tafel-menus : opgehelderd met houtsneè-figuren, Maria Haezebroek
  • Material ill
  • Author  Haezebroek, Maria
  •   Gros, J.P.
  • Publisher Gouda, G.B. Van Goor
  • Date 1852
  • Extent XXXI, 248 p
  • Dimensions 19 cm
  • Accession Number OTM: KK 11-59
  • Identifier hdl:11245/3.3390
  • Type  BK
  •   PR
Show moreShow less
  • Edition 3e dr. /, geheel omgew. en met tal van recepten verrijkt door J.P. Gros
  • Bib 990033710370205131
  • Keyword  Kookkunst
  •   Recepten (vorm)
  • Publications  Bibliotheca Gastronomica 2339
  •   Landwehr (Ned. Kookboek) 075-03
  • Identifier hdl:11245/3.3390